Hjalmar E AB

Industri

Paneler av polycarbonat / polyester, med tryckknappar och fönster för lysdioder eller enkla dekaler med Qr-koder.Varför Hjalmar E?

Hög kompetens
Egen design- och konstruktionsavdelning
Egen lamineringsugn
Kostnadseffektiva

Vi trycker med högsta kvalitet direkt på härdat glas som sedan lamineras. Det ger dig ett nytt och lättmonterat byggmaterial för nytänkande designlösningar där hög estetik samspelar med smart funktionalitet. Addera mer kreativitet till kontoret, offentliga miljöer, fasader eller kök och badrum.

Paneler

Av högkvalitativa material för manöverlådor, fronter, paneler; med eller utan tryckknappar, fönster och urtag för exempelvis lysdioder.

Plastskyltar

För tuffa och krävande applikationer i kombination med moderna val av material och limmer, skapar mervärden till produkterna.

Tampotryck

Rationell metod för tryck på svängda och svåra ytor. Kostnadseffektivt slutresultat med hög kvalitet och slitstyrka.

Dekaler

Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig med rätt kvalitet i förhållande till behovet. Vi importerar även specialfolier för svåra applikationer, till exempel lågenergiytor.

Metallskyltar

Beprövad produkt som lämpar sig för tuffa miljöer. CE-skyltar med klarlack och löpnummer, infärgade eller anodiserade med eller utan streckkoder, rostfria med eller utan färg och gravering.